Εκτύπωση

Μαθήματα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, 7η ΥΠΕ

Στο πλαίσιο υλοποίησης εκπαιδευτικών δράσεων για το προσωπικό των Μονάδων Π.Φ.Υ. της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, σας ενημερώνουμε για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος με εστίαση στον παιδικό πληθυσμό.

 Οι ομιλίες θα γίνονται στις αναγραφόμενες ημερομηνίες, ώρα 13:30 – 15:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της 1ης ΤΟ.Μ.Υ. Ηρακλείου(οδός: Σπιναλόγκας & Αποστόλου Παύλου 22, στο κτίριο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηρακλείου). Αναλυτικά το πρόγραμμα και η θεματολογία της εκπαίδευσης περιγράφονται στον συνημμένο πίνακα.

Για την παρακολούθηση των συγκεκριμένων ενημερωτικών εκδηλώσεων, δίδεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησής τους σε πραγματικό χρόνομέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης του Κέντρου Υγείας Χάρακα. Για την πρόσβαση στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης τόσο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (με λειτουργικό σύστημα Windows) όσο και από κινητό τηλέφωνο1, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:

1. να μεταβούν στην ιστοσελίδα του Κέντρου Υγείας Χάρακα

(kycharakas.grà   Τηλεκπαίδευση à Σύγχρονη)

2. να επιλέξουν την ενότητα «BigBlueButton» και την αίθουσα «synexizomeni ekpaidefsi 7 YPE».

3. να εισάγουν το όνομα χρήστη για τη συμμετοχή στην εκπαίδευση και να πληκτρολογήσουν τον κωδικό πρόσβασης: sekype

Ενα συνοπτικό οδηγό θα βρείτε εδώ

Ο οδηγός ανοίγει με Acrobat Reader. Εάν δεν είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τον εγκαταστήσετε από εδώ

[1]. Σε κινητές συσκευές δεν είναι εφικτός ο διαμοιρασμός κάμερας