Κέντρο Υγείας Χαρακα

Κυριακή, Οκτώβριος 21, 2018

                                                

elenfrdeitptrues

Αναγγελία Μαθήματος

Στο πλαίσιο του προγράμματος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Κέντρου Υγείας Χάρακα, την Τετάρτη 31 - 10 - 2018στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί, από την καθηγήτρια Αιματολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Ελένη Παπαδάκη,  μάθημα με θέμα:

"Δημόσια ή ιδιωτική φύλαξη ομφαλικού αίματος"

Περισσότερα...

       Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα τηλεδιασκέψεων του Κέντρου Υγείας Χάρακα, της 7ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Επιλέξετε την αίθουσα που θέλετε να συμμετάσχετε, βάλετε όνομα συμμετέχοντα, κατά προτίμηση  δηλωτικό της ταυτότητάς σας, τον κωδικό, που έχετε λάβει από τον διοργανωτή της διάσκεψης και πατείστε είσοδο.
 Εάν επιθυμείτε να δημιουργηθεί μια αίθουσα συζήτησης για τον φορέα σας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ζητείστε το στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή από την σελίδα "Επικοινωνία" της ιστοσελίδας μας. Δώστε μας το όνομα του φορέα σας, το όνομα της αίθουσας που θέλετε να δημιουργήσουμε, καθώς και προτιμόμενους κωδικούς πρόσβασης.

Ενας συνοπτικό οδηγό θα βρείτε εδώ

Ο οδηγός ανοίγει με Acrobat Reader. Εάν δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τον εγκαταστήσετε από εδώ

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση

Αφιέρωμα της ΚΡΗΤΗ TV στο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Κέντρου Υγείας Χάρακα

Bigbluebutton

Είσοδος

Συνδεθείτε για να αποκτήσετε δικαιώματα συνδεδεμένου χρήστη

Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στείλτε μας μήνυμα από την σελίδα Επικοινωνία

  Ο καιρός σε διάφορες πόλεις της Κρήτης

πρόγνωση καιρού από το weather.gr