Χάρακας, Δήμου Αρχανών Αστερουσίων 2893340000 Ολο το 24ωρο
elen

Αναγγελία Μαθήματος

Στο πλαίσιο του προγράμματος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Κέντρου Υγείας Χάρακα, την Τετάρτη 23 - 09 - 2020 , στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί, από τον κύριο Αβραμάκη Γεώργιο, Διευθυντή Καρδιολογικής κλινικής Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, μάθημα με θέμα:

"Μεταβολικό σύνδρομο"

Περισσότερα...

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση

Αφιέρωμα της ΚΡΗΤΗ TV στο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Κέντρου Υγείας Χάρακα

       Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα τηλεδιασκέψεων του Κέντρου Υγείας Χάρακα, της 7ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Επιλέξετε την αίθουσα που θέλετε να συμμετάσχετε, βάλετε όνομα συμμετέχοντα, κατά προτίμηση  δηλωτικό της ταυτότητάς σας, τον κωδικό, που έχετε λάβει από τον διοργανωτή της διάσκεψης και πατείστε είσοδο.
 Εάν επιθυμείτε να δημιουργηθεί μια αίθουσα συζήτησης για τον φορέα σας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ζητείστε το στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή από την σελίδα "Επικοινωνία" της ιστοσελίδας μας. Δώστε μας το όνομα του φορέα σας, το όνομα της αίθουσας που θέλετε να δημιουργήσουμε, καθώς και προτιμόμενους κωδικούς πρόσβασης.

Ενας συνοπτικό οδηγό θα βρείτε εδώ

Ο οδηγός ανοίγει με Acrobat Reader. Εάν δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τον εγκαταστήσετε από εδώ

Σύγχρονη τηλεκπαίδευση

  Ο καιρός σε διάφορες πόλεις της Κρήτης

πρόγνωση καιρού από το weather.gr